Van ontwerp tot das

 • Offerte

  Nadat je vrijblijvend een offerte hebt aangevraagd krijg je binnen enkele dagen een totaaloverzicht van de financiën. Na goedkeuring van de offerte door jou gaan we bezig met de ontwerp fase van je das.

 • Ontwerp

  De eerste stap in het proces is het maken van een digitaal ontwerp. Je hebt de keuze om dit zelf te doen of door ons te laten doen. Met onze ervaring zullen we altijd met je mee denken hoe je ontwerp het beste uit de verf zal komen. Doordat de stof altijd voor elk ontwerp speciaal wordt gewoven zijn nagenoeg alle combinaties en kleuren mogelijk.

  Wil je zelf je das ontwerpen? Klik dan hieronder om de voorbeeld bestanden te downloaden om je das te ontwerpen in Adobe Illustrator en Adobe Photoshop! Download de ontwerp template

 • Digitaal weefontwerp

  Op basis van het digitale ontwerp vanuit Dasmooi wordt een weefontwerp gemaakt door de leverancier. Dit ontwerp heeft als doel om de verhoudingen tussen de logo’s en strepen te controleren en de kleurcodes te checken. Het maken van een weefontwerp op basis van jouw eigen ontwerp duurt 1-2 weken. Om het proces snel te laten verlopen sturen wij deze digitaal naar je toe en dient deze door jou goedgekeurd te worden alvorens je das in productie zal gaan. Voordat de productie begint zul je zelf de helft van de offerte moeten voldoen als aanbetaling.

 • Eindproduct

  Na goedkeuring van het digitale weefontwerp wordt het productieproces in werking gezet. De tijdsduur hiervan is afhankelijk van een aantal factoren. Zo duurt een set bretels wat langer om te vervaardigen dan een das. Je kan rekening houden met een productietijd van rond de 4-6 weken.

  Op onze producten pagina kan je verschillende voorbeelden vinden van dassen, strikken bretels en chokers.

  Heb je vragen over het proces, neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

× Hoe kunnen we je helpen?