Skip to content
dasmooi pagina

ONZE SERVICE

Dasmooi is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van dassen, strikken, bretels en verscheidene andere producten die de algehele outfit van onze klanten kunnen complementeren. Bij Dasmooi staan daarom het klantcontact en de hoogst haalbare kwaliteit hoog in het vaandel.

Hoge kwaliteitseis

Bij Dasmooi streven wij er elke dag naar om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen aan onze klanten. Daarom zijn wij ook constant actief bezig met controleren of de producten nog aan de standaard van Dasmooi voldoen en in conclaaf met de producent hoe de producten nog beter kunnen worden. Om onvrede bij onze klanten te voorkomen wordt altijd vooraf een proefstof geweven zodat eventuele alteraties nog gemaakt kunnen worden.

Duurzame materialen

Voor onze producten en verpakkingen maken wij gebruik van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat onze klanten ook onbewust een steentje bijdragen aan een betere toekomst.

Persoonlijke service

Voor ons is het belangrijk om het gehele proces nauw te doorlopen samen met de klant, vanaf het eerste contact, tot het geleverde product. Om dit te waarborgen krijgt een klant een persoonlijke partner toegewezen die de klant zal helpen met het ontwerpen van de producten en ze ook op de hoogte zal houden gedurende het productieproces. Deze partners zijn persoonlijk verantwoordelijk voor de bestelling waardoor het ook voor de managers van belang is om een goed proces te bewerkstelligen. We hebben momenteel in 6 verschillende steden partners, kijk onderaan de website voor een partner bij u in de buurt.

Eerlijke productie

Daarnaast garanderen wij ook dat de producten op een respectvolle manier worden geproduceerd door een team van meerderjarige werknemers tegen een eerlijke vergoeding.

ONZE PRIJZEN EN PRODUCTEN

Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in zijde tegen een 100% meerprijs.

Das

Wij vervaardigen onze dassen van hoogwaardig en duurzaam polyester. De standaard voor ons is een das die smal begint en breed afloopt naar beneden. Daarnaast bieden wij ook slim ties, dit zijn dassen die over de gehele lengte dezelfde smalle breedte hebben.
€7,50

Strik

Wij vervaardigen onze strikken van hoogwaardig en duurzaam polyester. De standaard voor ons is een zelf te strikken strik maar varianten hierop zijn uiteraard ook mogelijk. Zo bieden wij een voorgestrikte strik voor heren en een pin-on strik voor dames.
€11,00

Bretels

Wij vervaardigen onze bretels van hoogwaardig en duurzaam polyester. De standaard voor ons is een set bretels vervaardigd met uitsluitend de beste materialen. Zo hebben wij gekozen voor volledig kalfslederen clips met verzilverde sluitingen en details. Daarnaast bieden wij ook een versimpelde variant waar geen leer gebruikt wordt, maar deze zijn wel voorzien van verzilverde clips.
€22,50

Overige producten

Naast het standaard assortiment bieden wij een uitgebreide selectie aan complimenterende producten voor ieder gezelschap. Hieronder een kleine sommatie van de verschillende producten, waarvan de prijs afhankelijk is van de ordergrootte, de gebruikte stof en de speciale wensen van de klant.
€ N.t.b.

– Mondkapjes
– Pochets
– Sjaals
– Scrunchies
– Zwembroeken
– Boxershorts

– Sokken
– Vaandels
– Vlaggen
– T-shirts
– Truien

dasmooi pagina
dasmooi pagina
dasmooi pagina

10+ jaar

ervaring

750+ designs

GEPRODUCEERD

6

Locaties

ONTWERP JE EIGEN DAS

Met dit template kun je je eigen das samenstellen, het is erg makkelijk en zo te downloaden.

ONS PORTFOLIO

Dit is een greep uit de meest recente designs, het portfolio zal wekelijks worden geupdate.

dasmooi pagina

CONTACT

Hieronder kan contact met ons opgenomen worden voor al uw vragen, mocht u al weten wat u
wilt, vul hieronder het contactformulier dan in en geef hierin de volgende dingen aan:

– Aantallen van de verschillende producten
– Indicatief design (Kan met woorden of door een eigen ontwerp aan te leveren, nieuw of
bestaand)
– Bestanden zoals het logo, eigen gemaakte ontwerp of foto’s van een bestaande das

VEEL GESTELDE VRAGEN

OVER ONS

Dasmooi werkt al jaren met een sterke bedrijfsstructuur die in 2008 in het leven is gebracht door Rene de Milliano, toen hij zelf nog student was in Delft. Zijn doel was om het bestelproces van kwalitatief hoge dassen eenvoudiger te maken en is daar door de jaren heen goed in geslaagd. Na een aantal jaren wachtte een nieuwe roeping bij Shell, maar het inmiddels serieus geworden bedrijf Dasmooi was ook ontstaan. Daarom besloot Rene het stokje over te dragen aan twee verse studenten uit Delft en daarmee was de grondslag gelegd voor de bedrijfsstructuur van de komende jaren. Iedere 2 jaar nemen 2 studenten het directeurschap op zich en zijn verantwoordelijk voor de day to day business van het bedrijf. Een viertal oud directeuren is naast Rene nog steeds actief als aandeelhouder en staat de huidige directeuren bij tijdens het besturen van het bedrijf Dasmooi. Daarnaast heeft Dasmooi 2 trouwe producenten, om te garanderen dat de productie nooit zal stilvallen. Sinds 2020 is het team ook uitgebreid met 5 studenten die op locatie aan de slag zijn gegaan als partners van Dasmooi in 5 verschillende steden, om bij te dragen aan een zo goed mogelijke persoonlijke service aan onze klanten.

ANDERE STEDEN

Leiden
Tom van Beek +31 6 41667301
tomvanbeek@dasmooi.com
Utrecht
Rainier Beyleveldt +31 6 23107029
utrecht@dasmooi.com
Utrecht
Mart van de Wetering +31 6 23107029
martvandewetering@dasmooi.com
Rotterdam
Jesse van Gaalen +31 6 40858398
jessevangaalen@dasmooi.com
Tilburg
Thom den Biesen +31 6 25061439
thomdenbiesen@dasmooi.com
× Neem direct contact op!