Skip to content
Menu
20190329_153800

Over ons

Wij zijn Dasmooi.

Dasmooi werkt al jaren met een sterke bedrijfsstructuur die in 2008 in het leven is gebracht. Het doel was om het bestelproces van kwalitatief hoge dassen eenvoudiger te maken en is daar door de jaren heen goed in geslaagd. Iedere 2 jaar nemen 2 studenten het directeurschap op zich en zijn verantwoordelijk voor de day to day business van het bedrijf. Een vijftal oud directeuren is nog steeds actief als aandeelhouder en staat de huidige directeuren bij tijdens het besturen van het bedrijf Dasmooi. Daarnaast heeft Dasmooi 2 trouwe producenten, om te garanderen dat de productie nooit zal stilvallen. Sinds 2020 is het team ook uitgebreid met 5 studenten die op locatie aan de slag zijn gegaan als partners van Dasmooi in 5 verschillende steden, om bij te dragen aan een zo goed mogelijke persoonlijke service aan onze klanten.
cropped-Basis-das-01-e1427541102953.png

Het Team

Ebbe Abbenhuis

Algemeen Directeur
Dasmooi foto

Bas de Kruif

Financieel Directeur
Bas_Dasmooi
arrow-right-82x32-1

Waar staan wij voor?

Hoge kwaliteit
Bij Dasmooi krijg je altijd de hoogste kwaliteit producten. Wij blijven constant bezig om de kwaliteit te verbeteren, zodat wij  onze concurrentie voor blijven.
Persoonlijke service
Met partners door het hele land garanderen wij altijd de beste en meest persoonlijke service voor al onze klanten.
Duurzaam en eerlijk
Wij streven naar een verantwoorde productie met zo min mogelijk impact op het klimaat. Hou onze website in de gaten voor onze duurzame iniatieven.

Socials

Facebook

2k likes

Instagram

750+ volgers

Das bestellen?

Mocht u al een idee hebben gekregen over wat u bij ons wilt bestellen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

× Neem direct contact op!